پنج شنبه / ۱۷ اسفند ۱۳۹۶ / ۱۴:۰۴
سرویس : بین الملل
کد خبر : ۳۱۲۲۰
گزارشگر : وحید پورتجریشی

سازمان همکاری اسلامی خواستار پایان خشونت‌ها در سریلانکا شد

سازمان همکاری اسلامی، با انتشار بیانیه‌ای از دولت سریلانکا خواست تا برای جلوگیری از گسترش خشونت‌ها علیه مسلمانان این کشور اقدامات مؤثری را انجام دهد.

به گزارش پایگاه تخصصی مسجد به نقل از خبرگزاری آناتولی ترکیه؛ سازمان همکاری اسلامی طی بیانیه‌ای با اشاره به اخبار منتشر شده مبنی بر به آتش کشیده‌ شدن خانه و محل کسب و کار مسلمانان سریلانکا توسط برخی گروه‌های نژادپرست بودایی از دولت این کشور خواست تا هرچه سریع‌تر به این خشونت‌ها پایان دهد.

در این بیانیه آمده است که وظیفه ممانعت از گسترش خشونت‌‌ها علیه مسلمانان سریلانکا بر عهده دولت این کشور بوده و باید اقدامات مؤثرتری در راستای پایان یافتن این روند صورت گیرد.

سازمان همکاری اسلامی خواستار پایان خشونت‌ها در سریلانکا شد / در حال تکمیل
سازمان همکاری اسلامی، پیش از این نیز با صدور بیانیه‌ای ضمن ابراز نگرانی شدید نسبت به خشونت علیه مسلمانان در سریلانکا، بر ضرورت احترام به حقوق اقلیت مسلمان این کشور و آزادی آنان در انجام اعمال دینی و عبادی تأکید کرده بود.

یادآور می‌شود، درگیری‌ها درسریلانکا اوایل هفته جاری در پی مرگ یک بودایی در یک نزاع دست جمعی آغاز شد. بوداییان سریلانکا مرگ این مرد را به مسلمانان نسبت دادند و طی چند روز با یورش به محله‌های مسلمان‌نشین، بیش از ۱۵۰  خانه‌، مغازه‌ و خودروهای آنان را تخریب کردند.
 
https://www.masjed.ir/u/4rN

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir