شنبه / ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ / ۱۰:۲۸
کد خبر : ۳۱۶۷۹
گزارشگر : وحید پورتجریشی

تشویش عمومی در پی ارسال بسته های مشکوک به سه مسجد در انگلیس

ارسال سه بسته حاوی نامه های اهانت آمیز و پودر سفید به مساجد شهر کنت، بار دیگر موجب ایجاد نگرانی عمیق در جامعه اسلامی انگلیس شد.

به گزارش پایگاه تخصصی مسجد به نقل از دیلی میل، ارسال بسته های مشکوک حاوی نامه های اهانت آمیز و پودر سفید به سه مسجد در سه شهر در شهر کنت در جنوب شرقی انگلستان نگرانی هایی را میان جامعه اسلامی برانگیخته است و به نظر می رسد اقدامی در راستای آسیب رساندن به امام جماعت این مساجد انجام گرفته باشد. نیروهای پلیس به محل اعزام شده و ورودی ها و خروجی های جاده های منتهی به مساجد بسته شده اند.

براساس گزارش ارسالی، سه مسجد در شهرهای کنتربری، میدستون و گریوزند بسته های مشکوک را دریافت کرده اند. اعتقاد بر این است که این نامه های تهدید آمیز در راستای یک طرح اسلام هراسی با نام «روز مجازات مسلمان» بوده باشند که چندی پیش باعث وحشت عمومی در انگلیس گردید.

درحالی که پودر سفید فرستاده شده به مسجد کنتربری مورد آزمایش قرار گرفته و بی ضرر بودن آن تایید شده است، یکی از اعضای مسجد این گفته را نادرست دانسته و اعلام کرده که پودر سفید باعث آسیب امام جماعت مسجد شده که هم اکنون تحت درمان قرار دارد.

جامعه اسلامی کنتربری این اقدام را «تلاش جدی برای حمله به امام مسجد» تلقی کرده اند. رفت و آمد به منطقه توسط پلیس متوقف شده و جامعه اسلامی خواستار همکاری مردم با پلیس شده اند.

 

https://www.masjed.ir/u/4Yc

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir