یکشنبه / ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ / ۱۱:۱۱
سرویس : بین الملل
کد خبر : ۳۱۸۵۲
گزارشگر : وحید پورتجریشی

سرآشپزهای آلمانی در «منوی افطار» برلین+عکس

کارگاه «معرفی منوی سفره افطار ایرانیان» در برلین (پایتخت آلمان) برگزار شد.

 به گزارش پایگاه تخصصی مسجد یک رستوران ایرانی با هدف برندسازی آشپزخانه و سفره ایرانیان در آلمان با اغتنام از ماه رمضان این کارگاه را برگزار کرد. ۱۶ نفر از کارشناسان رشته آشپزی و یکی از مقامات وزارت خارجه آلمان در این کارگاه رستوران حافظ حضور یافته و نظرات خود را درباره چگونگی معرفی غذای ایرانی به اروپایی‌ها ارائه دادند.

برگزارکنندگان کارگاه تلاش کردند با واکنش در برابر اخبار برخی رسانه‌ها مبنی بر این‌که رمضان فصل عطش و تشنگی مسلمانان است، تأکید کنند که این اخبار صحیح نیست و در ایام رمضان تنوع غذایی وجود داشته و تنها حجم غذا اندک است.

سفره و سنت افطار در این برنامه معرفی و به سؤالات شرکت‌کنندگان در این زمینه پاسخ داده شد. آش دوغ، بورانی، کوکو سبزی، خورشت به، ته چین، خورشت بادمجان و شله زرد از غذاهای معرفی‌شده در کارگاه بود.

منوی افطار در رستوران برلین+عکس

منوی افطار در رستوران برلین+عکس

منوی افطار در رستوران برلین+عکس

 
https://www.masjed.ir/u/55R

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

همزمان با شب رحلت حضرت سیدالکریم(ع) انجام می شود:
 
در بیانیه تقدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد آمده؛
 
شارح و مترجم نهج‌البلاغه مطرح کرد:
 
اهمیت شب‌های قدر در کلام رهبری