شنبه / ۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ / ۱۰:۰۶
کد خبر : ۳۲۹۳
گزارشگر : روح اله اسماعیلی

کاشی‌کاری های ایوان مسجد عقیق شیراز مرمت می‌شود.(باشگاه خبرنگاران.92/02/07)

تزینات و کاشی کارهای ایوان جنوبی مسجد جامع عتیق شیراز مرمت و ساماندهی می‌شود.

علیرضا نصیری معاون میراث فرهنگی استان فارس در گفتگو با خبرنگار حوزه میراث فرهنگی باشگاه خبرنگاران در خصوص مرمت و ساماندهی مسجد عتیق شیراز گفت: ما در ادامه مرمت و ساماندهی مساجد شهر شیراز که از سال گذشته شروع شد تاکنون مرمت بخشی از این مساجد را به پایان رساندیم و مساجدی مثل مسجد عتیق و مسجد وکیل فقط تا حدودی از مرمت آنها باقی مانده است.

وی ادامه داد: قسمتهایی از تزینات ایوان جنوبی مسجد جامع عتیق نیاز به مرمت داشت که خوشبختانه مرمت آن آغاز شد و چنانچه بودجه کافی دریافت کنیم مرمت این بنا تاریخی اسلامی را به پایان خواهیم رساند.

نصیری با اشاره به محدودیت اعتبارات گفت: متاسفانه امسال اعتبارات عمرانی محدودتری داشتیم و به طبع هم برخی از پروژه‌ها را با سرعت کمتری به پایان می‌رسد.

وی در خصوص مسجد وکیل در ادامه گفت: 50 تا 40 درصد مرمت مسجد وکیل به پایان رسید و در پی ساماندهی بقیه بخشهای این مسجد هستیم./ی2
باشگاه خبرنگاران
https://www.masjed.ir/u/1Fiu

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir