جمعه / ۳۰ شهریور ۱۳۹۷ / ۰۰:۲۰
کد خبر : ۳۳۰۴۹
گزارشگر : محسن عزیزی

یورش هزاران صهیونیست به مسجدالاقصی به بهانه اعیاد یهودی

هزاران شهرک‌نشین صهیونیست به بهانه شرکت در مراسم‌های عید یهودی غفران وارد صحن دیوار براق در مجاورت مسجدالاقصی شدند.

به گزارش پایگاه تخصصی مسجد به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، شهرک‌نشینان صهیونیست از مناطق مختلف قدس تحت تدابیر امنیتی شدید نظامیان صهیونیست خود را به دیوار براق رسانده و مراسم های ویژه عید یهودی غفران را در این مکان به جای آوردند.
تعرض شهرک‌نشینان به این مکان مقدس امروز و روزهای آینده نیز ادامه خواهد داشت، این در حالی است که طی روزهای اخیر هم صدها شهرک‌نشین به مناسبت اعیاد یهودی اقدام به هتک حرمت مسجد الاقصی و صحن براق کردند.

نظامیان صهیونیست همچنین، به نمازگزاران فلسطینی و نگهبانان و کارمندان و مدیریت حرم قدسی به شدت حمله کردند که باعث زخمی شدن دهها شهروند فلسطینی و بازداشت آنها شد.
https://www.masjed.ir/u/5Sg

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir