شنبه / ۲۸ بهمن ۱۳۹۱ / ۰۹:۳۱
کد خبر : ۳۳۲
گزارشگر : مازیار فتحعلی خانی

یادواره سرداران شهید مسجد امام حسین(ع) دزفول برگزار شد

یادواره سرداران شهید حاج عبدالکریم پورمحمدحسین و حمیدمحمودنژاد و گرامیداشت شهدای عملیات والفجر ۸ در مرکزفرهنگی دفاع‌مقدس دزفول با سخنرانی شاهوارپور فرمانده سپاه حضرت ولیعصر(عج) خوزستان برگزار شد.

وی با تبریک «ایام‌الله دهه فجر» پیروزی انقلاب اسلامی و گرامیداشت یاد شهدا و امام راحل(ره) گفت: این همه مشکلاتی که جامعه ما مشاهده می‌کند و سختی‌هایی را که به جان می‌پذیرد به خاطر این است که انقلاب اسلامی زاییده یک ارزش دینی بود و رهبری این تفکر برخواسته ازدین و ارزش‌ها بود.

شاهوارپور افزود: در دوران ستم شاهی عزت و استقلال ما پایمال شده بود در رژیمی که قانونی به نام کاپیتولاسیون تصویب می‌شود و یک ذلت را به ملت ما تحمیل می‌کند و اگر یک سگ آمریکایی به مردم ما حمله می‌کرد حق دفاع نداشتیم و جوان این مملکت حق حرف زدن نداشت و زیر شکنجه‌های ساواک به شهادت می‌رسید و آمریکایی‌ها بعد از سیاست انزوا در جنگ جهانی دوم آمریکا سیاست دو ستونی توسط جنگ جهانی دوم کلینتون رئیس‌جمهور آمریکا در خاورمیانه به اجرا درآمد که ستون پول و اقتصاد را عربستان و ستون نظامی را رژیم شاه برای منافع آمریکا در منطقه تامین می‌کرد و شاه ایران هر هفته باید در سفارت آمریکا حاضر می‌شد و به سفیر وقت این کشور گزارش می‌داد.

فرمانده سپاه ولیعصر(عج)خوزستان سه عنصر پیروزی انقلاب را دین و مکتب اسلامی،رهبری مدیر و مردمی در صحنه و پیرو ولایت دانسته و افزود: مردم ایران پشتوانه اصلی نهضت هستند و توانستند انقلاب را به پیروزی برسانند و جنگ تحمیلی که برای ایران پیش آمد برای هر کشوری به وقوع می‌پیوست شکست می‌خورد و شهدا استقلال و شرافت را برایمان به ارمغان آوردند.

وی برگزاری یادواره شهدا را برای زنده نگه‌داشتن یاد و راه شهیدان مهم دانسته و گفت: خداوند کریم در قرآن با آیات متعدد برای شهدا یادواره برگزار کرده و به تجلیل و وصف درجات آنها نهایت عزت را رسانیده و این بی‌معرفتی است که ما از این شهیدان یادی نکنیم و باید برای تک تک شهیدان یادواره برگزار کنیم. شاهوارپور در ادامه به بیان شرایط سخت عملیات والفجر ۸ پرداخته و آن را یکی از موفق‌ترین عملیات‌های دفاع‌مقدس دانست.

فرمانده سپاه ولیعصر خوزستان شهید پورمحمدحسین را تاثیرگذاری مثبت بر شخصیت دیگران دانست و افزود: ایشان فردی بود که با تاثیرات عاطفی که برمجموعه‌اش داشت دیگران را به خود جذب می‌کرد و اهل تدبیر بود و بیهوده سخن نمی‌گفت.

وی در پایان به بیان وظایف ما در برابر شهدا پرداخته و خاطرنشان کرد: ما باید با شناسایی مسیر شهدا که صراط مستقیم است و صبر در برابر مشکلات و سختی‌هایی که بر سر راه است مقاومت کرده همانگونه که خانواده‌های شهدا درد فراق را به جان خریدند تا ما امروز در عزت و استقلال باشیم و با هرچراغ سبزی که برای مذاکره به دشمن نشان دهیم دشمن را جری‌تر و گستاخ‌تر یافته‌ایم. در پایان این مراسم از مادران شهدا تقدیر به عمل آمد.

کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه تهران امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.
تهروز
https://www.masjed.ir/u/1iau

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir