شنبه / ۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ / ۱۶:۰۴
کد خبر : ۳۳۲۶
گزارشگر : روح اله اسماعیلی

تاسیس مرکز فرهنگی در مسجد جامع پاریس.(عتبات.92/02/07)

موسسه فرهنگ اسلامی در نظر دارد یک مرکز فرهنگی در مسجد جامع پاریس تاسیس کند.

به گزارش خبرگزاری عتبات به نقل از شبستان، شهرداری پاریس در همکاری با موسسه فرهنگی اسلامی فرانسه در نظر دارد مرکز فرهنگی جدیدی در مسجد جامع پاریس بنا کند.
به دلیل ممانعت از برگزاری نمازهای خیابانی در منطقه 18 پاریس که شمار کثیری از مسلمانان را در خود جای داده است قرار است در این مرکز فرهنگی سالن های اقامه نماز نیز تعبیه شود.
ساخت این مرکز فرهنگی به مساحت 97 متر مربع هزینه ای برابر با 2 میلیون یورو در بر دارد.
شهر پاریس با جمعیت چشمگیر مسلمان دارای مراکز فرهنگ اسلامی است که از نظر ساختار، کارایی و تردد افراد از سایر اماکن مذهبی متمایز است ، همین امر سبب می شود تا برخی از سیاستمداران لائیک با استناد به قانون 1905( جدایی کلیسا از دولت) با تاسیس مراکز فرهنگی اسلامی مخالفت کنند و هم زمان خواهان بنای اماکن مقدس برای یهودیان باشند.
در این باره باید خاطر نشان کرد که تاسیس موسسه فرهنگ اسلامی در منطقه 18 پاریس که قرار است تا سال 2014 به بهره برداری برسد با چنین مخالفت هایی روبرو است.
قرار است موسسه فرهنگ اسلامی در دو زمین «پولونسو» در خیابات 55-53 و « استفانسون» در خیابان 56 تاسیس شود.
خبرگزاری عتبات
https://www.masjed.ir/u/drc

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir