سه شنبه / ۲۷ آذر ۱۳۹۷ / ۲۳:۰۲
کد خبر : ۳۴۰۱۰
گزارشگر : محسن عزیزی

بازسازی مسجد جامع موصل با نظارت یونسکو

همزمان با شادی مردم بغداد در نخستین سالگرد پیروزی بر داعش، عملیات بازسازی مسجد جامع «النوری» و گلدسته تاریخی «حدباء» موصل با نظارت سازمان یونسکو آغاز شد.

به گزارش پایگاه تخصصی مسجد، 

مراسم آغاز عملیات بازسازی مسجد جامع «النوری» موصل دیروز (۲۶ آذرماه) با حضور «لویز هاکستاوزن»، نماینده سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) در عراق و «ابوبکر کنعان»، مدیر اوقاف اهل‌سنت استان نینوا، برگزار  شد.

بازسازی این مسجد و گلدسته با سرمایه گذاری ۵۰ میلیون دلاری امارات و با نظارت یونسکو اجرا می‌شود و به مدت سه سال به طول خواهد انجامید.

ابوبکر کنعان در مراسم آغاز این طرح تصریح کرد: عملیات باسازی شامل حفظ آثار برجای مانده از گلدسته حدباء و ساخت یک گلدسته جدید و همچنین توسعه امکانات مسجد جامع با تأسیسات جدید است.

مسجد جامع النوری  یکی از مساجد تاریخی کشور عراق است که در غرب موصل قرار دارد. این مسجد را در قرن ششم هجری قمری نوالدین زنگی (۱۱۱۸ فوریه ۱۵ می ۱۱۷۴ از حاکمان ترک حکومت زنگیان) بنا کرد و قدمت آن به بیش از ۹  قرن می‌رسد.

این مسجد که با مناره محدب خود یکی از مشهورترین مناره‌های تاریخی در موصل بود، در سال ۲۰۱۷ میلادی گروه تروریستی داعش با مواد منفجره آن را تخریب کردند. این مسجد بارها بازسازی شده که آخرین بار در سال ۱۹۴۴ میلادی بود.

https://www.masjed.ir/u/75F

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir