یکشنبه / ۷ بهمن ۱۳۹۷ / ۲۰:۵۳
کد خبر : ۳۴۳۴۲
گزارشگر : محسن عزیزی

مراسم سالروز حمله تروریستی به مسجد بزرگ کِبک برگزار می‌شود

در آستانه فرا رسیدن دومین سالروز حمله تروریستی به مسجد جامع شهر کبک کانادا در سال ۲۰۱۷، مراسم یادبود قربانیان این حادثه تروریستی روز سه شنبه در محل ساختمان این مسجد برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه تخصصی مسجد، در آستانه فرا رسیدن 29 ژانویه، مقامات دولتی کانادا اعلام کردند مراسم یادبود قربانیان حادثه تروریستی مسجد بزرگ کبک در سال 2017، با حضور مقامات و مسئولان دولتی، رهبران مذهبی و سفرای کشورهای خارجی مقیم کانادا در محل ساختمان اصلی این مسجد در مرکز شهر تورنتو برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است دو سال پیش در شب 29 ژانویه، الکساندر بیسونت، جوان 25 ساله کانادایی وابسته به یکی از فرقه های مسحیت تند رو، ضمن ورود به مسجد جامع شهر کبک کانادا و تحقیر و فحاشی نسبت به نمازگزاران مسلمان تعداد 8 نفر از آنان را که ملیت های الجزایری و تونسی داشتند با شلیک مستقیم گلوله از پای درآورد و عده ای را نیز مجروح ساخت.

https://www.masjed.ir/u/7i4

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir