یکشنبه / ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ / ۰۱:۲۲
کد خبر : ۳۴۴۸۳
گزارشگر : محسن عزیزی
گزارش جدید اف بی ای اعلام کرد:

توطئه حمله به مسجد اسلامبرگ خنثی شد

یک گزارش جدید منتشر شده توسط اف بی آی نشان می دهد، بمب های دست ساز لوله که از منزل متهمین پیدا شده خطرناک بوده و می توانستند خسارات زیادی از جمله جراحت و مرگ را منجر شوند.

به گزارش پایگاه تخصصی مسجد، یک گزارش جدید از اف بی آی درباره توطئه نژادپرستان برای بمب گذاری در جامعه اسلامی اسلامبرگ در 40 مایلی خارج از بینگهامتون در نیویورک، نشان می دهد که بمب های دست ساز کاملا واقعی بوده و یک شاهد عینی نیز یکی از بمب ها را از نزدیک دیده است.

در این پرونده سه مرد و یک نوجوان 16 ساله در ماه گذشته به جرم در اختیار داشتن بمب های دست ساز لوله ای در منزل شان و توطئه برای آتش زدن مرکز اسلامی مسلمانان دستگیر شدند.

طبق گزارش اف بی آی، درصورتی که این بمب های دست ساز مورد استفاده قرار می گرفتند می توانستند خسارات زیادی از جمله جراحت و مرگ را منجر شوند. طبق اطلاعات جدید منتشر شده از این پرونده، یکی از مظنونین دستگیر شده، یکی از بمب ها را به دوستش نشان داده است.

به گفته پلیس، زمانی که متهم 16 ساله دوستش را به منزلش دعوت کرده و یکی از بمب های دست ساز را به او نشان می دهد، از توطئه پرده برداشته شده است. شاهد 15 ساله این بمب دست ساز را شبیه یک لوله پی وی سی پوشیده شده با نوار سیاه توصیف کرده که یک فیوز یک و نیم اینچی از یکی پایانه های آن بیرون زده است.

این نوجوان به پلیس گزارش داده که دوستش آن را یک نمونه اولیه بمب معرفی کرده است. اف بی آی اعلام کرد که این بمب ها به صورت بالقوه مخرب بوده و می توانستند خسارات زیادی وارد سازند  و حتی سبب مرگ شوند.

https://www.masjed.ir/u/7mD

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir