چهارشنبه / ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ / ۱۴:۱۸
کد خبر : ۳۴۵۹۴
گزارشگر : سید شهاب حسینی کیشانی
برگزاری جلسه مشترک با کمیته امداد امام خمینی (ره)

ارائه تسهیلات به مددجویان و نیازمندان مساجد

مراکز نیکوکاری و استفاده از ظرفیت صندوق قرض الحسنه امداد ولایت برای اعطای وام بدون بهره به نمازگزاران نیازمند با پشتیبانی کمیته امداد راه اندازی خواهد شد

به گزارش روابط عمومی ناحیه شهید نواب صفوی (ره) جلسه ای با حضور مدیر ناحیه و مدیران کمیته امداد مناطق 10 ،11 ،16 ،و 19 در دفتر ناحیه برگزار گردید.

در این جلسه تفاهم نامه کمیته امداد و مرکز رسیدگی به امور مساجد بازخوانی و ظرفیت های موجود برای تعامل بیشتر و کمک به محرومان تبادل نظر شد .

با توجه به ایام برگزاری جشن نیکوکاری گام نخست این همکاری و هم افزایی آغاز و برای استمرار آن و یاری محرومان و جلوگیری از موازی کاری در عرصه ارائه تسهیلات به مددجویان و نیازمندان مساجد و محیط پیرامونی از دیگر مباحث بود که در دستور کار قرار گرفت .

در ادامه شناسائی و معرفی مساجد مستعد برای راه اندازی مراکز نیکوکاری و استفاده از ظرفیت صندوق قرض الحسنه امداد ولایت برای اعطای وام بدون بهره به نمازگزاران نیازمند  با پشتیبانی کمیته امداد از این مراکز مستقر در مساجد مد نظر قرار گرفت.

https://www.masjed.ir/u/7pT

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir