سه شنبه / ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ / ۱۸:۱۹
کد خبر : ۳۶۱۶
گزارشگر : روح اله اسماعیلی

کمیته مناسبت‌های دینی سال ۹۲ در ستاد عالی کانون های مساجد تشکیل شد.(شبستان.92/02/24)

کمیته مناسبت های دینی سال ۹۲ با هدف آشنایی و مشارکت حداکثری کانون‌های مساجد کشور با فرهنگ و سیره اهل بیت (ع) در ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد تشکیل شد.

مرتضی طاهریان، معاون فرهنگی و هنری ستاد عالی کانون‌های مساجد کشور از تشکیل کمیته مناسبت‌های دینی در ستاد عالی کانون های مساجد در سال 92 خبر داد و به خبرنگار شبستان گفت: در جلسه ای که در این راستا برگزار شد بر بسترسازی مناسب جهت آشنایی اعضای کانون‌های مساجد با معارف ناب اهل بیت (ع)، عصمت و طهارت و مشارکت آنها در زمینه‌های فرهنگی تأکید شد.

وی افزود: در این جلسه تقویت جشنوار‌ه‌ها و سوگواره‌های برگزارشده در سال گذشته همانند جشنواره مهر بیکران با محوریت حفظ زیارت آل یاسین، جشنواره امام المتقین، سوگواره خامس آل عباس، سوگواره اربعین، طرح ملی کوثر، کنگره بین‌المللی امام سجاد (ع) و کنگره پیامبر اعظم و باب‌المهدی در دستور کار قرار گرفت.

 شایان ذکر است، کمیته مناسبت‌های دینی ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد در زمینه آشنایی و مشارکت حداکثری کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور با فرهنگ و سیره اهل بیت (ع) در قالب فعالیت‌های فرهنگی و هنری فعالیت دارد.

خبرگزاری شبستان
https://www.masjed.ir/u/1XF0

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir