شنبه / ۱۱ خرداد ۱۳۹۲ / ۱۰:۴۸
کد خبر : ۳۶۷۹
گزارشگر : روح اله اسماعیلی

مرمت و بازسازی مسجد جامع روستای تاریخی قهی (ایمنا 92/03/11)

مدیر پایگاه میراث فرهنگی روستای قهی و نماینده میراث فرهنگی در شرق اصفهان گفت: مسجد جامع روستای تاریخی قهی از آثار ملی کشورمان مرمت و بازسازی شد.

محمدنژاد با اعلام این خبر اظهار داشت: برای سنگ فرش، اندود کاری و طرح توسعه شبستان مسجد در مدت ۸ ماه ۴۰۰ میلیون ریال هزینه شده است.
وی افزود: باستانشناسان معتقدند قدمت مسجد جامع قهی با چهار طاقی اوّلیه آن که بافت و ساخت ساسانی دارد به سده‌های قبل از اسلام می‌رسد. 
نماینده میراث فرهنگی در شرق اصفهان تصریح کرد:‌ دیوارهای خشتی، آجری و کاشی همراه با گنبدهای قوسی از دیگر ویژگی‌های معماری این مسجد است.
وی بیان داشت: در کف سازی این بنا به شیوه سنتی از سنگ استفاده شده که در صورت نفوذ بارش‌های جوی، رطوبت در کف باقی نخواهد ماند.
روستای قهی یکی از تاریخی ترین روستاهای استان اصفهان است که در آن ۴۲ اثر وجود دارد و از این تعداد ۳۴ اثر ثبت ملی است.
این روستا در سال ۸۳، به شمارهٔ ۱۳۶۰۰ ثبت ملی شده است. 
قهی در ۸۰ کیلومتری شرق اصفهان و هفت کیلومتری غرب هرند مرکز بخش جلگه قرار دارد.
ایمنا
https://www.masjed.ir/u/1oCo

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir