شنبه / ۱۸ خرداد ۱۳۹۲ / ۱۵:۴۹
کد خبر : ۳۷۶۷
گزارشگر : روح اله اسماعیلی

ظرفیت مساجد در باروری استعدادها بی‌نظیر است (باشگاه خبرنگاران 92/03/18)

محمدرضا فرقانی در مراسم افتتاح طرح غنی‌سازی اوقات فراغت آسمانی‌ها در اردبیل اظهار داشت: اگر نتوانیم از این شبکه گسترده اجتماعی در تقویت و باروری استعدادها استفاده کنیم، ممکن است به مشکل و نارسایی‌هایی بر بخوریم که جبران آن غیرممکن باشد.

وی تعبیر مقام معظم رهبری را در نخبه فرهنگی بودن اعضای کانون‌های مساجد یادآور شد و تصریح کرد: مسجد از دیرباز جایگاهی شایسته و در تراز بالاتر در جامعه اسلامی دارد و نباید این ابهت و عظمت به خاطر دیدگاه‌های غلط و اندیشه‌های نامناسب به حاشیه رانده شود.

مدیرکل پژوهش ستاد عالی کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد کشور خاطر نشان کرد: هر چند در جامعه ما از ظرفیت مساجد آن گونه که مطلوب بوده، استفاده نشده اما تشکیل کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد بهترین حرکت در این مسیر است.

فرقانی با اشاره به تدوین نقشه جامع فرهنگی در پیگیری اهداف و رویکردهای معنوی با تکیه بر محوریت مساجد اضافه کرد: در انجام فعالیت‌های مسجدی و فرهنگی نباید دچار بی‌توجهی به خواسته جوانان و اندیشه سکولار شویم که هیچ منافاتی با اصل دین و وحدت امت اسلامی ندارد.

وی بیان کرد: پیامبر مکرم اسلام جایگاه و رسالت مسجد به عنوان پایگاه سازندگی را برای ما تدوین کرده به طوریکه ما بیش از هر زمان دیگر به تقویت این جایگاه عظیم نیاز داریم

خبرگزاری باشگاه خبرنگاران
https://www.masjed.ir/u/1QBE

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir