چهارشنبه / ۲۹ خرداد ۱۳۹۲ / ۱۲:۱۶
کد خبر : ۴۰۱۷
گزارشگر : روح اله اسماعیلی

کتابخانه در مساجد یک مرجع فرهنگی است (موج 92/03/29)

به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی کرمان، احمد پور موسی در بازدید از مسجد صاحب الزمان (عج) و محل احداث کتابخانه روستای دشتکار در دیدار با ناظمی امام جماعت مسجد اظهار داشت: یکى از نقش هاى اساسى مسجد آن است که زمینه عبادت پر حضور و خالصانه را فراهم نماید تا مؤمنان در آن جا با پرداختن به نماز و ذکر و دعا، زنگار غفلت از دل و جان بشویند و با خداوند متعال به معناى واقعى کلمه انس بگیرند.
پور موسی بیان کرد: از آنجا که بیشتر سوادآموزان از گروه های اجتماعی پایین روستائیان هستند، لازم است تا کتابخانه ها در این زمینه بیشتر فعالیت کنند ، زیرا سوادآموزان معمولاً از نظر مالی دچار تنگناهایی هستند.در واقع کتابخانه های عمومی، روستایی و مساجد می توانند با ارائه خدمات ویژه به این گروه آنها را به طور دائم و مستمر از نظر خواندن و توسعه مهارت های مورد نیاز یاری کنند.
وی با بیان اینکه حضور کتابخانه در مساجد یک مرجع فرهنگی برای انسان ها تلقی می شود افزود: نقش این مرجع فرهنگی این است که با قرار دادن افکار، عقاید، و حاصل اندیشه های خلاق در کنار یکدیگر، وسیله ای برای ایجاد علاقه به مطالعه و تحقیق برای افراد جامعه پدید آورد.
در این دیدار ضمن بیان مشکلات مسجد در رابطه با ساخت حصار مسجد و کتابخانه بحث و تبلدل نظر شد.
خبرگزاری موج
https://www.masjed.ir/u/1q85

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir