دوشنبه / ۱۳ آذر ۱۳۹۱ / ۱۱:۱۵
کد خبر : ۴۳۸
گزارشگر : مازیار فتحعلی خانی

صدور سند مالکیت ۵۶ مسجد و تکیه وقفی در آمل

اسماعیل علوی صبح امروز در ستاد احیای موقوفات شهرستان آمل با بیان اینکه با صدور سند مالکیت روستایی امکان شناسایی و شناسنامه‌دار کردن املاک وقفی وجود دارد، اظهار داشت: بخش مهمی از موقوفات از این طریق در روستاها دارای سند مالکیت شده‌اند.
وی با اشاره به اینکه تا کنون برای بیش از ۵۶ مسجد و تکیه وقفی در روستاهای شهرستان آمل سند مالکیت صادر شده است، افزود: در مراسم واگذاری اسناد مالکیت روستایی از واقفین این مساجد و تکایا به صورت نمادین نیز قدردانی می‌شود.
علوی با اعلام اینکه تاکنون ۷۳۶ سند مالکیت به نفع اوقاف در شهرستان آمل صادر شده است، گفت: این اسناد به همان میزان و دانگی که اوقاف مدنظر داشت صادر شده است.
رئیس بنیاد مسکن آمل با بیان اینکه صدور این اسناد در قریب به ۲۱ روستای این شهرستان صورت گرفته است، تصریح کرد: با افزایش صدور سند روستایی میزان صدور اسناد مالکیت به نفع اوقاف نیز افزایش خواهد یافت.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان آمل نیز با اشاره به اینکه در اینکه اصل وقف و نذر با یکدیگر در ارتباط است شکی وجود ندارد، افزود: باید تمام موقوفات براساس نیات واقف به درستی صورت گیرد.
حجت‌الاسلام محمد قنبری با بیان اینکه در گذشته موقوفات به نیات خالص و اثرگذاری انجام شده است، گفت: عمل به این نیات خیر و برکت را برای جامعه به دنبال دارد.
وی با اعلام اینکه وقف سیدحسن ولی در روستای نیاک از ۸۰۰ سال گذشته تاکنون باقی مانده و زمینه صلح و دوستی میان افراد را فراهم می‌کند، اظهار داشت: بسیاری از موقوفات نیز وقف عزاخانه حسینی است که دیون آن بر عهده بهره‌گیرندگان آن است.
قنبری یادآور شد: یکی از ابزارهایی که می‌توان در قالب آن مردم را تشویق به پرداخت کرد، این است که اثر آن وقف باید در روستاها و مناطق نمایان شود تا روستاییان به پرداخت موقوفات تشویق شوند.
وی تاکید کرد: سهم موقوفات هر روستا در همان روستاها هزینه شود.
فارس
https://www.masjed.ir/u/1fQz

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir