سه شنبه / ۳۰ آبان ۱۳۹۱ / ۱۳:۵۴
کد خبر : ۴۶۸
گزارشگر : مازیار فتحعلی خانی

معرفی۱۱۰ مسجد فعال تهران

حجت الاسلام حمید آقایی، معاون فرهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد از معرفی ۱۱۰ مسجد منتخب در استان تهران که در زمینه قرآن فعالیت های گسترده ای داشته اند، خبر داد و به خبرنگار شبستان گفت: شیوه نامه ترویج فرهنگ قرآن در حال تدوین است که به زودی به ائمه جماعات مساجد اعلام می شود.
وی افزود: علاوه بر آن برای افزایش مهارت های تفسیر قرآن ائمه جماعات با طراحی دوره آموزشی با همکاری ستاد تفسیر قرآن تحت نظر حجت الاسلام والمسلمین محسن قرائتی برنامه های آموزشی در این زمینه در سطح نواحی تهران برگزار می شود.
حمایت از آثار فاخر ائمه جماعات: معاون فرهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد کشور تجلیل، حمایت و مساعدت از ائمه جماعاتی که در امر تفسیر قرآن در مساجد اهتمام دارند را یکی دیگر از برنامه های این مرکز نام برد.
حجت الاسلام آقایی ادامه داد: در کنار حمایت از ائمه جماعات مذکور از آثار فاخر و برجسته ائمه جماعات در حوزه علوم قرآنی و تفسیر قرآن هم حمایت هایی می شود که براین اساس از ۱۶ اثر فاخر در حوزه قرانی به ویژه با موضوع مسجد طرار اسلامی از نگاه قرآن حمایت  می شود.
معاون فرهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد همچنین حمایت از مساجدی که طرح حفظ قرآن را در مساجدشان به صورت مستمر برگزار می کنند را به عنوان یکی دیگر از برنامه های این مرکز نام برد و گفت: در این راستا از ۱۱۰ مسجد که در این زمینه بهترین فعالیت داشته باشند حمایت و  تقدیر می شود.
وی ادامه داد: حمایت های مرکز رسیدگی به امور مساجد از این مساجد در زمینه مالی و در اختیار قرار دادن اساتیدمجرب برای فعالیت های گسترده تر است زیرا معتقد هستیم که ائمه جماعات و فعالان مسجدی که توانمندی هایی لازم را دارند و در صورتی که امکاناتی به آنها ارایه شود می توانند از ظرفیت های مختلف در حوزه قرآنی استفاده کنند از این رو مرکز رسیدگی به امور مساجد در این زمینه از آنها حمایت می کند.
حجت الاسلام آقایی تجلیل از ائمه جماعات حافظ و قاری برجسته و مفسر قرآن را به عنوان یکی دیگر از برنامه های این مرکز نام برد و اذعان کرد: بنا است از در آیین ویژه ای که در آینده برگزار می شود از این ائمه جماعات تجلیل شود.
برپایی کرسی های تلاوت: وی برپایی کرسی های تلاوت در مساجد را به عنوان یکی از دیگر برنامه های این مرکز در راستای فعالیت های قرآنی ذکر کرد و گفت: ۱۱۰ مسجدی که کرسی های تلاوت با استانداردهای لازم برگزار کنند از سوی مرکز رسیدگی به امور مساجد از آنها حمایت می شود. وی گفت: تهیه پیش نویس فعالیت های قرآنی ذکر شده در آینده نزدیک به همه مساجد تهران اعلام و از آذر جاری برنامه ها آغاز و تا پایان سال ادامه دارد.
شبستان
https://www.masjed.ir/u/1jr0

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir