سه شنبه / ۱۵ اَمرداد ۱۳۹۲ / ۱۱:۰۱
کد خبر : ۵۲۳۹
گزارشگر : روح اله اسماعیلی

کانون تخصصی قرآن محور فعالیت های کانون های مساجد(شبستان92/05/15)

حجت الاسلام مسعود راوند، مسئول دبیرخانه کانون های مساجد در همایش تجلیل از فعالان قرآنی منطقه گفت: همه کانون های فرهنگی و هنری مساجد در زمینه فعالیت های قرآنی فعال هستند و با محوریت کانون تخصصی قرآن طرح های مختلف و موثر اجرا می شود.

 

 وی نتیجه این فعالیت ها و برنامه ها را، تربیت حافظان و قاریان بسیاری در مناطق مختلف دانست و نمونه آن را عضویت 31 حافظ قرآن در یکی از محرومترین روستاهای شهرستان رودبار جنوب برشمرد.

 

راوند استقلال اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در جنوب کرمان را سرآغاز برنامه های موثر قرآنی در منطقه دانست که منجر به شکوفایی استعدادهای مختلف فرهنگی هنری و مذهبی شده است.

 

مسئول دبیرخانه کانون های مساجد گفت: طرح تلاوت نور، حاملان وحی، طرهای 1444  تا 1447 ، جشنواره های قرآنی مدهامتان،تفسیر کوتاه و ... با استقبال خوب قرآن دوستان و قرآن آموزان مواجه شده است.

 

 حجت الاسلام جعفر نیک نفس، مسئول مرکز توسعه فعالیت های قرآنی جنوب کرمان در این آیین اظهار داشت: قبل از استقلال اداره کل، فقط 5 موسسه قرآنی در جنوب کرمان فعال بود؛ ولی هم اکنون تعداد این مؤسسات به 70 رسیده است.

خبرگزاری شبستان
https://www.masjed.ir/u/ak1

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir