شنبه / ۲۶ اَمرداد ۱۳۹۲ / ۱۲:۱۶
کد خبر : ۵۳۵۵
گزارشگر : روح اله اسماعیلی

مسجد، مظهر تمام‌نمای ارزش‌های اسلامی است(ایکنا92/05/26)

حجت‌الاسلام سیدمحمد موسوی، امام جمعه شهرستان چابهار در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه سیستان و بلوچستان، گفت: مسجد مظهر تمام‌نمای ارزش‌های سلامی است، در سراسر کشور و در هر کوی و برزن به وجود مسجد نیاز داریم زیرا محل تجمع بندگان خوب خدا است.

وی اظهار کرد: در صدر اسلام مسجد مرکز تصمیم‌گیری‌های اسلامی، مرکز حضور همه آرا و افکار، هدایت و نشر اسلام بوده است، امروز نیز اگر به‌دنبال صدور انقلاب به دنیا هستیم باید مساجد را تقویت کنیم.

امام جمعه شهرستان چابهار تصریح کرد: مساجد در طول تاریخ اسلام همواره از مهم‌ترین پایگاه‌های اسلامی بوده‌اند و هیچ پایگاهی ارزش و عظمتش مانند مسجد نیست. انقلاب اسلامی ایران از مساجد برخاسته و امروز هم عامل حفظ و بقای انقلاب، همین مساجد هستند.

وی با اشاره به اینکه حضور در مساجد و شرکت در برنامه‌های مساجد بسیار ارزشمند است، گفت: همه ما باید با حضور در مساجد و شرکت در برنامه‌هایی که در این مکان انجام می‌شود به تقویت آن اهتمام بورزیم، متأسفانه امروزه حضور مسئولان در مساجد برای شرکت در نماز جماعت کم‌رنگ شده است.

امام جمعه چابهار تصریح کرد: اسلام به قدری برای مساجد ارزش قائل است که ثواب نماز خواندن در آن حتی به شکل فرادی را چندین برابر بیشتر از نماز خواندن در خانه قرار داده است.

وی با بیان اینکه خیران و مردم در ساخت مساجد بسیار خوب مشارکت کرده‌اند، خاطرنشان کرد: ثواب مسجدسازی از مدرسه‌سازی چندین برابر بیشتر است؛ زیرا مدرسه تنها محل تعلیم و تربیت بوده اما مساجد علاوه بر اینها، پایگاه تقویت ایمان، تزکیه روح و تقویت دین است.

حجت‌الاسلام موسوی در پایان بیان کرد: امیدواریم همه ما مسجدسازی را جزو وظایف خود قرار داده و در این موضوع از یکدیگر پیشی بگیریم.

ایکنا
https://www.masjed.ir/u/b1z

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir