چهارشنبه / ۶ شهریور ۱۳۹۲ / ۱۰:۵۰
کد خبر : ۵۵۴۳
گزارشگر : روح اله اسماعیلی

سرانه مسجد برای هر فرد باید مانند سایر امور برآورد شود

رییس ستاد اقامه نماز کشور گفت: همانگونه که میزان فضای لازم برای هر فرد در زمینه های مختلف از جمله ورزش، پارک ها و دیگر امور تعیین شده است باید در زمینه مسجد نیز سرانه هر کس برآورد شود.

حجت الاسلام والمسلمین محسن قرائتی اظهار داشت: متاسفانه مسجد در کشور ما کم است به گونه ای که گاه برای خواندن نماز باید مدت ها به دنبال یک مسجد بگردیم.
به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، وی در نشست خبری روز چهارشنبه افزود: رفع این مشکلات حمایت دولت و ملت را می طلبد و همانطور که در دولت قبلی کارهای خوبی در زمینه توسعه مسجد صورت گرفت از دولت یازدهم نیز درخواست داریم تا فعالیت در این رابطه را ادامه دهند.
رییس ستاد اقامه نماز ادامه داد: شهرداری ها و وزارت مسکن باید متناسب با توسعه شهرسازی مکان هایی را برای ساخت مسجد نیز در نظر بگیرند و به تعداد جمعیت هر منطقه و فضایی که برای هر فرد نیاز است، نیز توجه داشته باشند.
وی تصریح کرد که بعضی عبادت ها باید همراه با هیاهو و سر و صدا باشد که یکی از آنها نماز است، نماز یک عبادت شخصی و مخفی نیست بلکه از جمله عبادت هایی است که نیاز به تبلیغات گسترده دارد.
قرائتی ادامه داد: اجلاس سراسری نماز در واقع ایجاد موجی است برای اینکه تمامی توجهات به سمت نماز برود و پیام رهبر معظم انقلاب و حضور رییس جمهور در مراسم افتتاحیه نیز نشان از اهمیت این اجلاس است.
وی یادآورشد: نماز حزب و بودجه ندارد و با برگزاری همین اجلاس است که برنامه های یک ساله سازمان ها و دستگاه های مختلف در پرداختن به فریضه الهی نماز طراحی می شود.
رییس ستاد اقامه نماز به نتایج برگزاری این اجلاس در سال های گذشته اشاره کرد و گفت: احداث ۷۰۰ مسجد بین راهی، ساحت ۳۰ تا ۴۰ هزار مسجد در سطح مدارس کشور تنها بخشی از ثمرات برگزاری اجلاس سراسری نماز است.
قرائتی در ادامه به دلایل کم توجهی عده ای به نماز اشاره کرد و اظهار داشت: گاه برخی به اسرار نماز آگاه نیستند، یا خانواده آنها مذهبی نیست و در مواردی نیز قدرت تحلیل در رابطه با این فریضه الهی را ندارند و گاه نیز توقعاتی دارند که چون برآورده نمی شود در واقع به نوعی با خدا قهر می کنند.
بیست و دومین اجلاس سراسری نماز با عنوان نماز و سبک زندگی با رویکرد سلامت اقتصادی روزهای ۱۳ و ۱۴ شهریورماه در خرم آباد استان لرستان برگزار می شود
ایرنا
https://www.masjed.ir/u/1wBM

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir