شنبه / ۱۶ شهریور ۱۳۹۲ / ۱۲:۱۲
کد خبر : ۵۶۴۳
گزارشگر : روح اله اسماعیلی

جشنی که به قیمت بسته شدن درب مسجد تمام شد(جام92/06/16)

رژیم اسرائیل از ورود فلسطینیان به «مسجد ابراهیمی» در شهر الخلیل در کرانه باختری ممانعت کرده است تا به شهرک‌نشینان یهودی ساکن منطقه اجازه دهد آغاز سال نوی یهودی را جشن بگیرند.
مقام‌های رژیم اسرائیل اعلام کردند این مسجد همچنان  به روی مسلمانان بسته خواهد بود تا شهرک‌نشینان بتوانند سال نوی یهودی یا «روش هشانا» را در کنیسه‌ای که در این مکان قرار دارد جشن بگیرند.

یکی از مقامات تشکیلات خودگردان فلسطین تصمیم اسرائیل برای تعطیلی بخشی از مسجد ابراهیمی که به مسلمانان تعلق دارد را «بی‌حرمتی اشغالگران اسرائیلی و شهرک‌نشینان به تقدس مسجد ابراهیمی» توصیف کرد.

 

مقام‌های رژیم اسرائیل برای مصادره بخش دیگری از این مسجد به منظور الحاق آن به قسمت یهودی اخطاریه‌ای برای تشکیلات خودگردان ارسال کرده‌اند.

گروه‌های حقوق بشر از جامعه بین‌المللی خواسته‌اند از آنچه که یهودی سازی این مکان مقدس توسط اسرائیل می‌خوانند جلوگیری کنند.

 

در همین حال نیروهای اسرائیلی به سوی معترضان فلسطینی که پس از برپایی نماز جمعه در داخل محوطه مسجدالاقصی در شرق بیت‌المقدس حضور داشتند نارنجک‌های بی‌حس کننده شلیک کردند.

 

آنها همچنین ۱۵ فلسطینی را دستگیر کردند. به گفته یک سخنگوی رژیم اسرائیلی در این درگیری‌ها یک مامور پلیس زخمی شد.

مسجدالاقصی که در «بخش قدیمی قدس» قرار دارد به علت قداست و اهمیتی که برای مسلمانان و یهودیان دارد از حساسیت زیادی برخوردار است. این مکان که یهودیان آن را «معبد کوه هیکل» می‌نامند مقدس‌ترین مکان در آیین یهود به شمار می‌رود و برای مسلمانان نیز پس از مکه و مدینه در عربستان سعودی سومین مکان مقدس محسوب می‌شود.

یهودیان اجازه ندارند در داخل این محوطه به اقامه نماز بپردازند
جام نیوز
https://www.masjed.ir/u/1uHi

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir