شنبه / ۵ اسفند ۱۳۹۱ / ۱۰:۳۸
کد خبر : ۵۶۵
گزارشگر : مازیار فتحعلی خانی

پیشنهاد ثبت جهانی مسجد جامع قاین به یونسکو

مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان در نشست بررسی مشکلات میراث فرهنگی شهرستان قاین در محل آرامگاه بوذرجهرم این شهرستان از اختصاص 250 میلیون تومان برای بازسازی مسجد جامع قاین در سال گذشته خبر داد و افزود:این اعتبار برای بازسازی محوطه،ایوان و منبر چوبی و نورپردازی مسجد هزینه شده است.

رضایی با اشاره به وجود 5 منطقه نمونه گردشگری در استان گفت:بزرگترین مجتمع فرهنگی هنری و پذیرایی استان در منطقه شاهیک قاین در حال احداث است.

مدیر کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان با اشاره به آمادگی خراسان جنوبی برای استقبال از میهمانان نوروزی گفت:خراسان جنوبی سالهای گذشته محل عبور مسافران بود و از دوسال پیش به محل اقامت و گردشگری تبدیل شده است.

شرافتی راد فرماندار قاین هم به ظرفیت های تاریخی و گردشگری ناشناخته این شهرستان اشاره کرد و از آمادگی این شهرستان برای استقبال از مسافران نوروزی خبر داد.
باشگاه خبرنگاران
https://www.masjed.ir/u/b44

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir