دوشنبه / ۷ اسفند ۱۳۹۱ / ۰۹:۴۵
کد خبر : ۶۱۵
گزارشگر : مازیار فتحعلی خانی

هیچ معروفی بالاتر از جذب جوانان به مساجد نیست

به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان، حجت‏الاسلام مجید بخشی در کارگاه آموزشی مسئولان هیئت‏های مذهبی شهرستان میامی افزود: باید با زبان نرم و دور از خشونت، قشر جوان را به این اماکن مقدس جذب کرد.

وی تصریح کرد: مسئولان هیئت‏های مذهبی با مجهز شدن به علم روز و فرا گرفتن احکام شرعی و اطلاعات دینی می‏توانند در جذب قشر جوان به این تشکل‏ها موفق عمل کنند.

بخشی با بیان اینکه هیئت‏های مذهبی در متحول کردن جوانان به گرایش آنان به سمت دین نقش موثری دارند، تصریح کرد: هیئت‏های مذهبی ابتدا باید تحول را از خود شروع کنند و در این کار جلودار باشند تا بتوانند دیگران را نیز اصلاح کنند.

رئیس کانون فرهنگی و تبلیغی میامی در بخش دیگری از سخنان خود، هدف از برگزاری کارگاه آموزشی هیئت‏های مذهبی این شهرستان را افزایش سطح آگاهی مسئولان و هیئت امنای این تشکل‏ها، احیای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه، پویا و سر زنده کردن جامعه و عاری کردن مجالس اهل بیت(ع) از منکرات دانست.

بخشی قرآن، احکام، تاریخ اسلام، آسیب‏شناسی عزاداری و امر به معروف و تذکر لسانی را از جمله موضوعات اولین کارگاه آموزشی مسئولان هیئت‏های مذهبی شهرستان میامی در سال‏جاری عنوان کرد

فارس
https://www.masjed.ir/u/1xwe

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir