سه شنبه / ۱۴ آبان ۱۳۹۲ / ۰۹:۵۳
کد خبر : ۶۱۸۰
گزارشگر : مهدی صفایی

ضرورت ورود بنیاد مسکن به ساخت مساجد (خبرگزاری فارس 92/08/11)

نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اجرای طرح هادی در روستاها گفت: ورود بنیاد مسکن به ساخت و تعمیر و تجهیز مساجد امری ضروری است.

به گزارش خبرگزاری فارس از لنده، آیت‌الله سید شرف‌الدین ملک‌حسینی در بازدید از مسجد روستای وحدت بخش موگرمون لنده بر ضرورت همکاری مسئولان در بازسازی و تعمیر مساجد تأکید کرد و اظهار داشت: برای آباد کردن روستا ابتدا باید دین و فرهنگ مردم را ساماندهی کرد.

وی افزود: یکی از مکان‌ها و ابزارهایی که برای بالابردن سطح فرهنگ عمومی مردم لازم و ضروری است مسجد می‌باشد که تأثیر فراوانی بر امر فرهنگسازی در مناطق مختلف دارد.

نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد گفت: در هر زمینه‌ای که ما بخواهیم وارد شویم ابتدا باید فرهنگ‌سازی کنیم.

آیت‌الله ملک‌حسینی در ادامه تصریح کرد: مسجد مهمترین پایگاه مردمی است که سهم بسزایی در فرهنگ سازی عمومی جامعه دارد و بهترین مکان برای ایجاد روحیه تعامل و همکاری مردم و مسئولان می‌باشد.

وی اجرای طرح هادی در روستاها را ضروری خواند و گفت: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی باید به امر مسجدسازی در روستاها در کنار اجرای طرح هادی توجه ویژه داشته و مسجد‌سازی را یک ضرورت برای خود بداند.

نماینده مجلس خبرگان رهبری خاطر نشان ساخت: با این‌کار ضمن آن‌که راحت تر می‌توان اجرای طرح هادی را توسعه داد، زمینه حضور و مشارکت مردم در اجرای طرح هادی مهیا می‌شود.

انتهای پیام/82013/ش20/ظ1004

خبرگزاری فارس
https://www.masjed.ir/u/1mG5

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir