پنج شنبه / ۳ اسفند ۱۳۹۱ / ۱۳:۴۰
کد خبر : ۶۲۰
گزارشگر : مازیار فتحعلی خانی

باید با ترویج اخلاق، بردباری، حسن خلق و تقوا؛ فضای جامعه را بر اساس موازین اخلاقی پیش ببریم

حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری در گردهمایی ائمه جماعات مساجد شهرستان های استان تهران به تشریح مسئولیتهای ائمه جماعات در شرایط کنونی پرداخت و گفت

حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری در گردهمایی ائمه جماعات مساجد شهرستان های استان تهران به تشریح مسئولیتهای ائمه جماعات در شرایط کنونی پرداخت و گفت: باید با ترویج اخلاق، بردباری، حسن خلق و تقوا؛ فضای جامعه را بر اساس موازین اخلاقی پیش ببریم و به تقویت امید، مقاومت، روشنگری در مورد شرایط روز و توطئه های دشمن، تقویت برادری در میان مومنان و توجه ویژه به شرایط جوانان بپردازیم.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد ضمن تأکید بر لزوم تلاش برای حضور گسترده و با طراوت مردم در انتخابات، تصریح کرد: باید مراقب قداست مساجد و اخوت مومنان باشیم وضمن توجه دائم به پیامهای مقام معظم رهبری، باید مراقبت، توجه و هوشیاری داشته باشیم تا به این انتخابات که فرصت رونمایی از اقتدار ملی جمهوری اسلامی است، آسیب زده نشود.

حاج علی اکبری تصریح کرد: اوضاع انتخاباتی هم شور انگیز است و هم آسیب های خاص خود را دارد که ما بعد از فتنه 88 نگران این آسیب ها هستیم و باید تلاش کنیم انتخابات باشکوه و به نفع انقلاب اسلامی با کمترین آسیب برگزار شود.
روابط عمومی مرکز رسیدگی امور مساجد
https://www.masjed.ir/u/1xwk

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir