شنبه / ۱۸ آبان ۱۳۹۲ / ۰۷:۵۴
کد خبر : ۶۲۳۲
گزارشگر : مهدی صفایی

کانون های فرهنگی هنری مساجد موجب جذب بیشتر جوانان به مسجد شده است (خبرگزاری فارس 92/08/15)

معاون سیاسی اجتماعی فرماندار دشتی گفت: کانون های فرهنگی هنری مساجد موجب جذب بیشتر جوانان و نوجوانان به مسجد شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان دشتی، حسین باغداری عصر امروز در آیین تجلیل از برگزیدگان جشنواره لحظه‌های آسمانی 3 کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد شهرستان دشتی خاطرنشان کرد: تمام جوانان مسجدی در شهرستان دشتی با محوریت امام جمعه در کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد شهرستان فعال هستند.

معاون سیاسی اجتماعی فرماندار دشتی افزود: غیر از کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد هیئت‌های مذهبی، کانون‌های قرآن و پایگاه‌های مقاومت نیز در مساجد فعالیت می‌کنند.

وی یادآور شد: کانون‌های فرهنگی هنری مساجد دارای درخشش ویژه‌ای هستند و علت هم این است که کانون‌های مساجد همه‌جانبه به قضایا نگاه می‌کنند و مهم‌تر از همه این است که از شیوه‌های هنری برای فعالیت‌های خود استفاده می‌کنند.

باغداری اضافه کرد: فعالیت‌ها و موفقیت‌های کانون‌های مساجد در همین راستا بوده است که توانسته‌اند افراد بیشتری را جذب کنند.

باغداری تاکید کرد: باید از کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد حمایت بیشتری صورت گیرد.

انتهای پیام/66001/غ10

خبرگزاری فارس
https://www.masjed.ir/u/20uc

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir