چهارشنبه / ۹ اسفند ۱۳۹۱ / ۰۹:۲۸
کد خبر : ۶۶۵
گزارشگر : مازیار فتحعلی خانی

سومین کرسی تلاوت قرآن‌کریم در مسجد جامع اهل‌سنت بندرعباس برگزار می‌شود

حجت‌الاسلام محمد مریدی رئیس دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در امور اهل‌سنت استان هرمزگان سه شنبه در گفت‌وگو با ایرنا برگزاری کرسی تلاوت قرآن‌مجید در مسجد جامع اهل‌سنت را حرکتی راهبردی در جهت تحقق وحدت مورد تاکید رهبر فرزانه انقلاب و وفاق و همدلی بین جامعه اسلامی دانست.

وی با اشاره به حضور قاری برجسته کشوری در این مراسم افزود: حضور علی امینی قاری خردسال و برجسته کشوری و سخنرانی شیخ عبدالباعث قتالی امام جمعه اهل‌سنت بندرعباس از دیگر برنامه های پیش بینی شده در سومین کرسی تلاوت قرآن کریم است.

حجت‌الاسلام والمسلمین مریدی اضافه کرد: استاندار هرمزگان نیز میهمان ویژه سومین کرسی تلاوت قران‌کریم است که در این مراسم سخنرانی می‌ کند.

وی خاطرنشان کرد: این مراسم شنبه 12 اسفندماه، ساعت 20 در سالن اجتماعات اداره برق منطقه‌ای بندرعباس برگزار می‌شود
خبرگزاری جمهوری اسلامی
https://www.masjed.ir/u/1xRq

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir