سه شنبه / ۱۲ آذر ۱۳۹۲ / ۱۳:۳۷
کد خبر : ۶۷۱۲
گزارشگر : عطا اسماعیلی

مسجد کبیر کویت، میزبان کنگره بین المللی هنرهای اسلامی

ششمین کنگره بین المللی هنرهای اسلامی با حضور کارشناسان و هنرمندان اسلامی (۲۹ دسامبر) در مسجد کبیر کویت برگزار می شود.

به گزارش پورتال مرکز امور مساجد، سعد الحجی، مدیر اداره مسجد کبیر کویت گفت: ششمین کنگره بین المللی هنرهای اسلامی از (29 دسامبر) تا (9 ژانویه) با نظارت وزیر عدل و وزیر اوقاف و امور اسلامی کویت در مسجد کبیر کویت برگزار می شود.
وی افزود: برگزاری کنگره در مسجد کبیر نشان دهنده آن است که تنها مسجد مکان عبادی نیست، بلکه محل تجمع علمای مسلمین نیز است و برگزاری این کنگره ها منجر به ایجاد روابط مستحکم تر میان مسلمانان می شود.
الحجی اظهار داشت: حضور مسلمانان در این مسجد، همچنین زیبایی و شاهکار هنر اسلامی را نیز نشان می دهد.
وی در ادامه تصریح کرد: هدف از برگزاری این کنگره، گسترش و اهمیت دادن به هنرهای اسلامی در جهت تحکیم هویت اسلامی است و بدین وسیله فضا برای ارتباط بیشتر میان کارشناسان و موسسه ها و هنرمندان مهیا می شود.
مسجد کبیر کویت اخیرا تحت مرمت قرار گرفته است و تمامی هیئتهای عربی و اسلامی با حضور در کنگره از مسجد نیز بازدید می کنند.

شبستان
https://www.masjed.ir/u/1nGh

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir