دوشنبه / ۲۵ آذر ۱۳۹۲ / ۱۳:۰۶
کد خبر : ۷۲۸۱
گزارشگر : سعیده محبی

وضعیت نامناسب منبر تاریخی مسجدجامع یزد

تنها منبر سنگی و قدیمی مسجدجامع یزد در وضعیت نامناسبی قرار دارد.

به گزارش پورتال مرکز امور مساجد، امیر ترقی نژاد از فعالان حوزه ی میراث فرهنگی در یزد  با بیان این مطلب، درباره ی وضعیت این منبر توضیح داد: این اثر تاریخی در گوشه ی یکی از شبستان های مسجدجامع یزد و در حالی که یک محافظ شیشه ای از سال های پیش، آن را از دسترس افراد خارج کرده، قرار دارد و اقدامی برای حفاظت از این اثر تاریخی انجام نشده است. 
امیر ترقی نژاد با اشاره به این که هیئت امنا و اداره ی اوقاف و امور خیریه شهرستان یزد باید توجه بیشتری به بناها و آثار تاریخی این مسجد داشته باشند، اظهار کرد: متأسفانه همین بی خیالی ها باعث شد که سه سال پیش، کتیبه ی تاریخی این مسجدبه سرقت برود. 
او با بیان این که قیمت آن کتیبه بیش از سه میلیون دلار تخمین زده شده بود، افزود: آن کتیبه اکنون توسط قاچاقچیان به خارج از کشور انتقال یافته است.

ایسنا
https://www.masjed.ir/u/dpv

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir