پنج شنبه / ۲۷ مهر ۱۳۹۱ / ۱۵:۰۸
کد خبر : ۷۵۸
گزارشگر : مازیار فتحعلی خانی

۴۰۰ قطعه زمین برای ساخت مسجد در شهر تهران جانمایی و اهدا می شود

قائم مقام معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران گفت: بر اساس رویکرد مدیریت شهری در تقویت پایگاه های دینی و مذهبی تا پایان سال جاری ۴۰۰ قطعه زمین برای ساخت مسجد جانمایی و اهدا می شود.
حجت الاسلام والمسلمین امرودی، در نشست شورای معاونین اجتماعی و فرهنگی مناطق ۲۲گانه که به میزبانی منطقه ۵ برگزار شد با اعلام این خبر گفت: در حال حاضر برخی از نقاط شهر تهران به لحاظ تعداد مساجد با کمبود محسوسی مواجه هستند و در همین راستا جانمایی و اهدای زمین جهت احداث مسجد با مشارکت مناطق ۲۲ گانه بصورت جدی در حال انجام است.
وی با بیان اینکه این طرح در ۳ مرحله انجام می شود افزود: در آستانه ماه محرم و به تاسی از ۷۲ تن شهدای کربلا، ۷۲ قطعه زمین برای ساخت مسجد در شهرتهران مکان یابی و اهدا می شود.
امرودی در ادامه با تاکید بر توجه ویژه بر تقویت فعالیت های دینی، هنری، بانوان و آسیب ها با رویکرد اجتماعی و محله محوری گفت: جشنواره های شمسه، تسنیم، شکوفا و... فرصت مناسبی برای بهره مندی از ظرفیت ها و پتانسیل های محلی در تقویت برنامه های فرهنگی است که در همین راستا می بایست از توانمندی های مدیران محلات به درستی بهره گرفت
موج
https://www.masjed.ir/u/1Ana

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir