یکشنبه / ۱۵ دی ۱۳۹۲ / ۲۲:۳۹
کد خبر : ۸۰۰۶
گزارشگر : سعیده محبی

کارآمدی مساجد در گرو احیای آن است

شهردار قزوین گفت: کارآمدی مساجد در گرو احیای آن است.

به گزارش پرتال مرکز امور مساجد، مسعود نصرتی در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین که در سالن اجتماعات شهید باریک بین برگزار شد، اظهار داشت: مسجد نیایشگاه و محل گردهمایی مسلمانان بوده و قدمتی به اندازه خود اسلام دارد، چراکه نخستین مسجد با ورود پیامبر اکرم (ص) به مدینه در آنجا ساخته شد.
وی ادامه داد: مساجد بهترین بناهای معماری ایران پس از اسلام به شمار می روند و شاخص ترین و پیشرفته ترین بناهای هر دوره معماری ایران پس از ورود اسلام را می توان در مساجد پیدا کرد.
شهردار قزوین خاطرنشان کرد: اهمیت مسجد در کشور ما نشانه ای از پذیرش دین اسلام از سوی مردم است زیرا در دورافتاده ترین نقاط کشور نیز مساجد مهم ترین بناهای بافت اطراف خود را تشکیل داده اند.
نصرتی تصریح کرد: مساجد پایگاه وحدت مسلمانان و نمایش یکپارچگی موجود در بین مسلمانان است که مسئولان امر، ائمه جمعه و جماعات باید در راستای برطرف کردن مشکلات این اماکن مقدس اقدامات اساسی انجام دهند.
وی با اشاره به نقش پررنگ مساجد در زندگی گذشتگان، گفت: در گذشته مردم از مساجد علاوه بر عبادت، در موارد دیگری از قبیل انجام کارهای گروهی بهره مند می شدند.
شهردار قزوین اذعان داشت: با توجه به اینکه برای رسیدن به اهداف مطلوبی که در مورد مساجد مدنظر است، به کار جمعی نیاز است؛ باید مسجد محله احیا شود.
نصرتی اضافه کرد: با گذشت زمان از داشتن مسجد محله فاصله گرفته ایم و این موضوع در بافت های جدید شهری نمود بیشتری دارد.

فارس
https://www.masjed.ir/u/eb0

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir