چهارشنبه / ۲ بهمن ۱۳۹۲ / ۱۴:۰۰
کد خبر : ۸۶۱۰
گزارشگر : حیدری آقای اسدی

اعطای احکام امنای مسجد امام جعفر صادق(ع)

چهارشنبه یازدهم دیماه امام جماعت محترم مسجد امام جعفر صادق(ع) شهرک جعفریه، در ناحیه حضور پیدا نمودند و احکام هیئت امنای مسجد به ایشان تقدیم گردید.

 

 

روز چهارشنبه یازدهم دیماه حجت الاسلام نجفی، امام جماعت محترم مسجد امام جعفر صادق(ع) شهرک جعفریه در مر کز رسیدگی به امور مساجد شهریار حضور پیدا نمودند تا ضمن دیدار و گفتگو با سرپرست محترم ناحیه، احکام هیئت امنای مسجد را دریافت نمایند.

در این دیدار که یک نفر از اعضای هیئت امنا نیز حضور داشتند، قبل از تقدیم احکام به امام جماعت محترم، حجت الاسلام حیدری نکاتی را در ارتباط با وظایف هیئت امنا مطرح نمودند و آنان را به عنوان مشاوران امینی برای امام جماعت برشمردند. ایشان از جمله وظایف امنا به موارد ذیل اشاره نمودند:

ارتباط مستقیم و نزدیک با امام جماعت در رابطه با کارها و برنامه های مسجد -  پیگیری مصوبات هیئت امناء که به تصویب و تایید امام جماعت رسیده است - نظارت بر حسن انجام امور محوله به اعضای هیئت امناء -  ارائه بیلان کار ماهانه به امام جماعت و بیلان کار شش ماهه به مرکز رسیدگی به امور مساجد پس از امضای امام جماعت - حفاظت از وسایل و اموال مسجد و نظارت بر حسن استفاده از موقوفات مطابق با نظر - برگزاری مناسبتهای مذهبی و ملی با همکاری کانون فرهنگی و پایگاه بسیج تحت نظر امام جماعت.

ایشان خاطر نشان کردند، هیئت امنای مومن و متعهد در مساجد بازوان اجرایی امام جماعت هستند.

              

               

ناحیه شهید اشرفی اصفهانی- مرکز رسیدگی به امور مساجد
https://www.masjed.ir/u/bv3

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir