یکشنبه / ۲۵ تیر ۱۳۹۱ / ۱۵:۲۴
کد خبر : ۹۳۶
گزارشگر : مازیار فتحعلی خانی

دهه نکوداشت مساجد،فرصتی مغتنم برای غبارروبی خانه خداودلهای بندگان

حجت الاسلام نصیر نیک نژاد با گرامی داشت دهه تکریم مساجد ، دهه سوم شعبان المعظم را فرصتی مغتنم برای آمادگی بندگان جهت ورود به ضیافت الهی عنوان کرد.

 وی با اشاره به آیات قرآن کریم و روایات معصومین (علیهم السلام) افزود: توصیه پیامبر اکرم (ص) به غبارروبی مساجد و مطابق بودن مزد و پاداش این اقدام برابر آزاد کردن بنده ، نشانگر ثواب و اجر بسیار آن است.

 نیک نژاد، با تأکید بر آراستگی و آمادگی مؤمنان برای ورود به ضیافت ماه رمضان تصریح کرد: همانطور که مساجد را برای حضور پرشور تر آحاد جامعه به منظور استفاده بهینه از فضای معنوی مسجد و راز و نیاز با معبود و برنامه های تدارک دیده شده در ماه مبارک، آماده و غبارروبی می کنیم، شایسته است به پاک نمودن باطن و قلب های خود از گناهان اهمیت دهیم.

 این مسئول فرهنگی از ائمه جماعات مساجد خواست تا از حضور گسترده مردم در ماه رمضان در مساجد در جهت معرفی جایگاه اصلی مسجد در جامعه اسلامی به همگان تلاش کنند.

 وی هم چنین از هیئت امنا و مردم مؤمن و خداجو ، خواست تا در انجام سنت حسنه غبار روبی مشارکت کنند.

 گفتنی است دهه نکوداشت مساجد امسال از ۲۱ تا ۳۱ تیرماه مصادف با دهه سوم شعبان خواهد بود.

https://www.masjed.ir/u/1Fnj

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir