شنبه / ۳ اسفند ۱۳۹۲ / ۱۲:۲۶
کد خبر : ۹۴۴۳
گزارشگر : سعیده محبی

مساجد در بزرگداشت انقلاب همچنان بیشترین سهم را دارند

معاون فرهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد با اشاره به برگزاری باشکوه برنامه‌های دهه فجر در دو هزار مسجد گفت: پس از گذشت ۳۵ سال از انقلاب مساجد کماکان بیشترین سهم را در بزرگداشت انقلاب دارند.

به گزارش پرتال مرکز امور مساجد، حجت‌الاسلام حمید آقایی معاون فرهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد نقش مساجد را در تشویق مردم برای حضور گسترده در راهپیمایی 22 بهمن مهم ارزیابی کرد و گفت: پس از 35 سال، مساجد همانند دوران انقلاب کماکان بیشترین سهم را در بزرگداشت خاطره انقلاب اسلامی داشته‌اند.

 وی بیان کرد: امسال برنامه های دهه فجر انقلاب اسلامی در دو هزار مسجد استان تهران برگزار شد و مبدا راهپیمایی ها در تهران از 10 مسجد و در شهرستان‌ها نیز مبدا راهپیمایی‌ها از مساجد بود.

 حجت‌الاسلام آقایی اظهار کرد: امسال، طبق آمار در استان تهران و شهرستان‌ها، راهپیمایی 22 بهمن باشکوه‌تر از سال گذشته برگزار شد و علت آن هم این بود که مردم وقتی احساس می‌کنند دشمنان از در تهدید وارد می‌شوند با حضورشان آن تهدیدها را پاسخ می‌دهند.

 وی تصریح کرد: پس از حضور با شکوه مردم در راهپیمایی 22 بهمن، دیدیم که در مذاکرات اخیر ژنو دشمن از برخی از زیاده‌خواهی‌هایش عقب‌نشینی کرد.

شبستان
https://www.masjed.ir/u/1vuB

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir