دوشنبه / ۱۷ دی ۱۳۹۷ / ۱۸:۰۷
کد خبر : ۳۴۱۷۸
گزارشگر : ایده ایده
با سخنرانی حجت الاسلام ادیب یزدی

مراسم ایام فاطمیه در «مسجد جامع غدیر خم» برگزار می‌شود

ویژه برنامه های ایام فاطمیه در مسجد جامع غدیر خم برگزار می شود.

به گزارش پایگاه تخصصی مسجد، «محسن شکرنابی» در گفت و گو با شبستان، با اعلام ویژه برنامه های ایام فاطمیه در مسجد جامع غدیر خم گفت: این برنامه ها از ۱۶ دی ماه بعد از اقامه نماز مغرب و عشاء با سخنرانی حجت الاسلام تراشیون آغازشد و از امروز ۱۷ دی ماه به مدت دو روز با سخنرانی حجت الاسلام بهشتی ادامه می یابد.

 

وی بیان کرد: ۲۱ دی ماه حجت الاسلام محمدیان در این مسجد سخنرانی و مرتضی طاهری مرثیه خوانی می کند. همچنین از ۲۲ دی ماه هم یدالله بهتاش بعد از اقامه نماز ظهر و عصر به مدت شش روز مرثیه خوانی می کند.

 

 مسئول شورای فرهنگی مسجد جامع غدیر خم اظهار کرد: روز۲۲ دی ماه هم با حضور قاریان نوجوان کرسی تلاوت قرآن بعد از اقامه نماز مغرب و عشاء برپا می شود و در روز ۲۳ دی ماه هم مهدی فیروز کوهی و از ۲۵ دی ماه حجت الاسلام ادیب یزدی به مدت پنج شب به سخنرانی می پردازند.

 

یادآور می شود، مسجد جامع غدیر خم، در خیابان پاسداران، خیابان شهید کشوری، خیابان مسجد واقع شده است.

https://www.masjed.ir/u/7dj

ارسال نظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

سایر اخبار

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد:
 
عروج شهادت‌گونه در محراب عبادت
 
به مناسبت روز جهانی مسجدبرگزار می‌شود
 

تلفن مرکز رسیدگی به امور مساجد: 30-02166497027

 

تلفن سامانه ارتباط مردمی : 61943

info@masjed.ir